ADIYAMAN / MERKEZ - Abuzer-Hatice Yıldırım İlkokulu

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ MÜFREDAT TOPLANTISI

Okulumuz Öğretmenler Odasında, 30 Nisan 2024 Salı  günü Okul Müdürümüz Sayın Bekir YILMAZ başkanlığında okulumuz yönetici ve öğretmenlerinin katılımı ile yeni müfredatın tanıtıldığı bir toplantı düzenlendi.

Okul Müdürümüz Sayın Bekir YILMAZ, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan " Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağını okul yönetici ve öğretmenlerine tanıttı.

Okul Müdürü yaptığı konuşmada, yeni müfredat taslağının kamuoyuna açıklandığını ve eğitim paydaşlarının bu taslağı incelemesi ve görüşlerini Milli Eğitim Bakanlığına iletmeleri gerektiğini belirtti. Öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin görüşlerinin müfredatın şekillenmesinde büyük önem taşıdığını vurguladı ve değerlendirmelerin https://gorusoneri.meb.gov.tr adresinden paylaşılması gerektiğini söyledi.

05-05-2024

Yayın: 05.05.2024 - Güncelleme: 05.05.2024 11:53 - Görüntülenme: 35